Nu åker vi!

åh, åh oh å åh åh oh å, oh åh å o å! Flygplan :)

Ni kände väl igen melodin :p?

Om mindre 7 timmar lämnar vi trollhättan och drar mot göteborg och sedan på flygplanet mot Las Palmas och Puerto Rico!!!!!

fattar ni vad kul det ska bli :) Synd bara att min hals inte uppskattar det lika mycket som jag gör :p
den har liksom inte uppskattat något de senaste dagarna, inte äns julafton :(

Men kul ska det bli i vilket fall som helst.

sååååå nuuuuu åååker viiiiiiiiii :)

Merry Christmas

Min jul firas i år med hela min galna familj, mormor och morfar, camilla, robert och deras lilla dotter Alice (en månad, och världens sötaste kusin), med på firandet är även gammelfarmor Signe som börjar närma sig 90 år och Roberts bror, mamma och hans nyfunna flickvän fårn Thailand. Det är min Jul, fast själv är jag inte så delaktig.. Har mest ont i i huvudet och halsen och av någon anledning gråter jag stup i kvarten. Mycket omanligt, oj okvinnligt menar jag...

men det är ändå en bra jul får ajg lov att säga.. Kalle Anka (Julfabriken slår allt) och karl-bertil johnssons jul och nu sitter Emma och seplar och sjunger vid pianot. Själv kanske jag också bidrar med några toner, flöjttoner dock....

Måste bara passa på att citera min syster;

Emma til mig i bilen på väg till morfar: "Du är i alla fall mycket finare än vad mitt nagellack är."


Pyntning hos Hanna

För två dagar sen fyllde Hanna år, 19 år närmare bestämt.


GRATTIS!!! :)


Men du lär aldrig få tillbaka din nyckel igen, bara så du vet ;)


Hänt hos Johanna

Igår
Lååång skoldag
Mer julpyntande i skolan
Låst cykel (sesam öppna dig fungerade inte)
637 pantade burkar
Idol final
Filmmys med mamma

Idag
Pusslat maaassor
Julstädat :(
Julpyntat :)
Pluggat :p

Och nu:
JULGODIS!!! 7 sorter hittills, så vi är låångt ifrån klara ;)

Hur är din helg?

Så nära...

Skulle starta min kära lilla dator imorse i skolan. Men det gick inte. Den vägrade komma längre en till att jag precis fått skriva in lösenordet. Fanns inget annat att göra än att gå till datamicke. Vi försökte starta den igen men det gick inte. Micke konstaterade då att datorn behövde omformateras eller nått sånt. Efter en sådan formatiering skull typ 0 av alla mina sparade filer och bilder finnas kvar... Illa, riktigt ila..

Men jag vägrar ge upp. Tar ut datorn ber några böner och försöker starta den igen. Ber ännu mer och tillslut.. de hoppar igång! Så otoroligt skönt det kändes.

Så nu har jag flyttat allt viktigt till skolans nätverk som jag kommer åt från massa ställen och sen sa jag hem och tömma datorn på det viktigaste och sen blåsa den en gång för alla!

Did it Did it Did it Did it


RSS 2.0