Innovatum i Trollhättan


Idag har det blivit ett besök till Innovatum i Trollhättan, där löste jag och morfar chiffer vi testade olika tekniska saker och gjorde halloween masker :)


Vi testade även en spegel som när man tällde sig med halva framför och lyfte benet såg det ut som man flög. Det kändes nästan så också :)


Vi har även fikat två gånger idag varav en gång blev en vacker halloween bakelse från Nossebro. Där köpte jag även fula elektriska värmeljus :p

Nu blir det en övningskörningssväng till Överby (hoppas vi slipper stallbacka bron) och sen blir det hem till mormro och mysa och plugga framför kamminen. :)

Vi har en caféteria :)

Nu har vi varit på viberga och handlat, lastat in allt i div. skåp och äntligen ser cafeterian ut som en cafetereia. Och på måndag öppnar den!!

Jag är verkligen såå glad :)

Sovmorgon, eller typ

har kännt mig lite småsjuk hela veckan så igår bestämmde jag mig för att idag tar jag sovmorgon. Så ingen klocka ställdes men trotts det vaknade jag så klart tidigt. Men istället för att gå till skolan åt jag frukost, sprang en runda, tog ett bad med levande ljus runt omkring och åt resten av frukosten. Sen blev det matte och språk i skolan. Två timmmar senare än vanligt :P

Ska defenitivt göras någon mer gång!

Ikväll blir det cafébuss eller Won By One..
vad lutar du åt?

Kulturhus

Låter jättetrist jag vet. Men om ni visste hur många bra idéer det finns runt det. Det här kan verkligen bli sååå bra!
Go Finspång!!!

=)

...

Du ser igenom
Du ser förbi
Allting jag skapat
och försökt bli


Utan dig blir höstenför alltid kvar
Utan dig blir frågorna jag har aldrig svar
Utan dig är livet ett iskallt hav
Utan dig


Var på turne med dem vitryg..

ojdå, det fick jag ju inte säga :p

Vi hade iaf väldigt trevligt, bortsett från ankan som vi hängde. Men det var iof rätt kul det med :P
Vi kollade även på "Alvin och gänget" De är såå söta!

Just det ja, vi dansade också.

Det var min förra helg typ och sedan dess har det hänt massa :)
Är helt sjukt laddad på att göra massa saker i skolan. Wohoo, vad kul det ska bli!

Stackars människor som får stå ut med mig :) Men just nu är jag lite hajpad. Blir så när jag håller på med något nytt roligt projekt. And I LOVE IT!!!!!! :) :)

Dripp, dropp, dripp, dropp...

Skönt att få vara inne när det regnar ute :)


En RIKTIG Bulldag :)

Det här har verkligen vart en helt sjukt galet bra dag, och helg med so far :p
Har jobbat idag då, på gymnasiemässan i Norrköping!! Helt klockrent, och mina arbetskompisar är ännu mera klockrena. Sen vart det ju inte direkt sämre av att vi hade 2 000 bullar och lika många festisar att vräka bort :)

Asså, man blir så sjuukt glad av bullar! Jag iaf :p Fick med mig fyra 25 liters påsar hem med bullar, så jag och min lillebror drog ut och bjöd grannarna på bullar. Helt sjukt roligt :) Sen har jag även fått en bullpåse i huvudet = asgarv :p

Men oj vad trött jag var efter mässan, så jag sov lite. Men tror ni det hjälpte, icke nicke. Så vid 8 kom hanna och hämtade mig så drog även jag til Svedmans. Där hade det, dagen till ära, bakats bullar. (Fast med tanke på att min mat mella 6.30 och 15.30 bestått av bullar var jag inte så sugen.) Istället blev det några pizza bitar till en helt underbar film, vilken?

Mamma Mia så klart!!! Jag älskar verkligen Abba musik, och hur bra är då inte en musikalfilm bygd på Abba musik?!
Helt stört bra skulle jag vilja säga, precis som musikeln.. Tjenare, tjenare, abba är grejer det. :) Helt underbart att vi spelar lite abba i orkestern också, blir helt salig varje gång. :p

På tal om det imorgon är det övningsdag hela dagen, borde nog sova. Eller?

God natt! ♥

RSS 2.0