Spain, Valencia :)

För er som inte visste det (typ joel) kan jag informera er om att jag just nu befinner mig i Spanien :) I Valencia mer exakt. Jag är här pá AER youth summer school, det är som en konferens typ där temat är vatten. Sá pá dagarna gár vi pá föreläsningar och studiebesök (mest föreläsningar) och pá kv¨llarna har det blivit olika barer och natt klubbar, liite olikt mej va? Men, men sánt är livet. Fullt av överaskningar!

Vi har ¨ven hunnit med lite strand ocksá, men betoning pá lite. Men de fá timmar det varade var vattnet heeelt underbart! Varmt och skönt och sá härliga vágor :D

Ikväll har vi haft en fin middag med dresscode och servitörer som passade upp pá oss hela tiden, det var en härlig upplevelse. Riktigt god och fin mat ocksá. Blev en del fina bilder där ifrán, men de fár lägas till när jag kommer hem, vilket faktsikt är imorgon.. Tänk vad tiden har gátt fort! Ni ska veta att jag saknar er där hemma, men sanrt är jag tillbaka igen och allt blir som vanligt. Bortsett frán att Elina inte är hemma längre :(

Hasta la vista Baby ;) Om man nu säger sá? annars säger vi helt enkelt:
Ciáo!

Slut.

Den här helgen har varit en underbar helg på många sätt och vis. Vi har haft en grymt lyckad festival, lyssnat på härliga band, jag har träffat många härliga kompisar. Bl.a. Ringarums Emelie som det, som vanligt, var ett tag sen jag träffade sist. Jag fattar inte riktigt varför det jämt blir så :p

Sen har det varit lite sorligt också. Det har varit INRI:s sista dansuppträdande. Avslutningen var under 12 Hours festivalen och var nog den bästa avslutningen vi kunde ha. Men nu så här efteråt känns det ändå lite tomt. Jag hade inte tänkt så mycket på det innan, men nu börjar jag mer och mer inse hur mycket jag kommer sakna det. Jag har "lånat" lite bilder på vår dansgrupp från elinas blogg. (Ett sådant här viktigt ögonblick går ju inte att blogga om utan lite bilder...)


INRI i sina, nya fina, danströjor och de vackra rosorna som vi fick som tack.



Och imorgon flyger jag till Spanien.
Spännande, nervöst, galet, härligt, roligt.
En riktig once in a lifetime grej!

En känsla av overklighet

Idag är en dag då jag har känslan overkligt. 
Det är som ett sånt där ögonblick som inte riktigt går att fånga. 
Det är något som man har väntat på länge och trott sig vara redo för och så har man det och då känns det inte som man är redo för det i alla fall. 
Lite som att börja en ny klass, du har väntat och längtat efter det, men när du väl står där saknar du din gamla klass.
Det är helt enkelt känslan av att ha fått körkort. 
Vilket jag nu har :)

Overkligt...

I mål :)

Idag var det kraftloppet som gällde och nog sprang jag allt :) Trots att jag tyckte det gick stört långsamt och mina fötter domna på slutet... Men i mål kom jag :)

Fast det var lite deppigt i mitten, när jag kommit halvvägs tittade jag nämligen på klockan och insåg att jag sprungit i 26 minuter, vilket skulle ge en sluttid på 52 minuter!! (Min beräknade tid var 41 minuter).. Men, men, det var bara att tagga till och fortsätta. Kom i mål till slut på 44 minuter, trodde jag! För efter att jag druckit lite vatten, käkat en banan och kunde tänka igen insåg jag att jag inte alls sprang på 44 utan på 34. Jag hade råkat ta fel på min starttid :p Men det var ju bara en glad överaskning. Sen blev det faktiskt ytterligare en glad överaskning när jag kollade på de digitalt mätta resultaten. Då visade det sig att min tid var 32.25, vilket jag är grymt nöjd med!

Mindre roligt är alla filmklipp morfar tog på mig medan jag sprang och flåsade. Menmen, det är iallafall minnen.

Här kommer några kraftloppsbilder som avslutning:


Inför start, jag står där i mitten någonstans och knyter skon :)



På väg mot målet, än så länge med ett leende på läpparna..



Sen avslutade vi det, som så säg bör, med fika :)

Och nästa år blir det ett släktlag, iaf om man får tro på mig och lillebror...

Frizon09

Sååå många underbara konserter!
Bra bibelstudier.
Härliga möten :)
Roliga stand-up och teaterföreställningar.
Underbara vänner -både nya och gamla.
Soligt väder hela veckan!

Kan en festival bli bättre?
Jag tror inte det.

Tyvärr var inte jag människan som sprang runt med kameran under de musikaliska höjdpunkterna, men jag kan ju bara nänma banden nu och komplettera med lite bilder senare.

Elefant  "Jag lagar din mat pankakor med sylt på"
Fyra Bugg "För jag silar mygg, å sväljer en kamel"
Sarah Kelly "Snälla, snälla, snälla. Jag ber dig snälla, snälla snälla." (Parodi på Carolina af Ugglas)
Soulit Härligt duktiga Göteborgare! :D
Christafari Grymt bra reagee band
Samuel Ljungblahd Behöver man säga mer eller?! Grymt bra sista konsert!

Varje konsert var så grymt bra att det lätt var värt pengarna, bara för en av de!

Men idag är det en ny dag, det blir dans med tjejerna sen blir det tjejsemester ute i en mysig liten stuga. :)

En bild på mig, emma, lollo och frida (med elina bakom kameran) i slutet på vår ykelsemester för två år sedan längs göta kanal. Det var länge sen...

Dålig på att uppdatera? Lätt att jag är!

Insåg precis att det avr 3 veckor och 6 dagar sedan jag bloggade senast.. Liiite länge kanske? Men som Michele sa "Du behöver ju inte blogga, det står ju om dig i tidningarna istället". Men vad står det i tidningarna då kanske du undrar?

 Det stod bla. i NT att jag sak åka till Spanien en vecka, coh det är inte direkt någon semestervecka, men lite sol blir det nog ändå. Det är Östsam som skicka tre östgötar, jag, en tjej från Sörping och en kommunpolitiker till AER Summer School. Temat är "Vatten och Miljö" och nere i Valencia kommer jag få träffa ungefäör hundra andra ungdomar och lika många politiker som på något sätt är aktiva i frågorna eller har möjlighet att påverka. Stort, spännande läskigt och varmt är fyra ord som kan beskriva den resan. läs gärna mer på vår blogg http://sommarskola.blogspot.com.

Den andra spännande saken som har hänt är att ajg helt galet nog har blivit nominerad (inte utsedd, det kommer bli en omröstning senasre) till Årets Finspångare! Helt, totalt galet!! Jag har itne riktigt ord för det, men kolla gärna in artikeln om det..



Sen insåg jag även att det är dags för den "stoora" omröstningen, så om ni vill kan ni ju gå in och rösta på följande länk: http://www.folkbladet.se/nyheter/finspang/artikel.aspx?articleid=4949347


Insåg precis att den här bloggposten blev väldigt "jag-fixerad" men det är nog alla bloggar på sätt och vis :p Men jag ska bättra mig till nästa gång och försöka smmanfatta allt som har hänt den här sommaren :) Och imorgon drar ajg till Frizon minsann, det kommer bli sååå bra!

RSS 2.0