Min Tisdag

Är man trött och tankspridd när man mitt i en seriös uppsats skriver "födesedag" istället för "fördelar"?

Idag har det varit en bra dag. Vi har tagit klasskort för sista gången med klassen, lite smått sorligt. Sedan har jag fått jobba som konstruktör idag vilket var väldigt kul trots att det gick lte knackligt ibland (har ju aldrig jobat i det programmet tidigare och det var två år sedan jag jobbade i något liknande program) Nu har jag iaf konstruerat världens fulaste skål som jag ska bocka imorgon.. spännande :p

Sen var jag även på Aktiv med trevliga Matilda, vi tränade ordentligt minnsan och hon peppade mig så jag tog i mer än jag gjort på länge. Tack! Det här får vi minsann göra om :)


Spinning med Mamma :)

Den här månaden är det "Ta med dig en vän och träna på Aktiv" månad. Så då passade jag på att ta med min mamma. Tillsammans gick vi på 1 timmes spinning. Det var jobbigt och men väldigt kul!

Är det någon annan som vill träna med mig är det bara att säga till! Blir man sedan medlem får man en gratis träningsmånad, den ni ;)


Solen lyser himlen är blå :)

Kanske på tiden med en liten uppdatering?

Livet har snurrat på i 110 som vanligt, därav anledningen att jag inte bloggat. Men här kommer iafen liten uppdatering. I helgen har vi varit i Linköping minsan, hos Emma och Frida. Och då passade vi även på att gå på Samuel Ljunghblad konser (Han är jättebra!) och på ungdomsmötet Alternativ. Efter Alternativ mötet skulle vi gå tillbaka till parkeringshuset och hämta bilen, so far so god. Vi hoppade in i bilen och börjar köra mot Emmas och Fridas lägenhet, nere vid stationen svänger vi höger (tvärtemot hur vi hade kommit dit). Vi körde däråt grymt länge till typ Universitets sjukhuset. Eftersom det är en ring runt hela centrum hade vi nog kommit fram, om det inte hade varit avspärrat pga vägarbete. Så vi fick vända och snart var vi vid stationen igen. Vi ringde de andra för att be om råd och vi fick rådet "sväng höger" och det gjorde vi. Och sen vr vi helt plötsligt påväg mot flygplatsen och saab... Just det, de andra ja. De stod på parkeringen vid Frida och Emma och frös eftersom vi hade deras bilnyckel. :p

Efter att ha åkt runt lite till  och gjort ett antal  U-svängar var vi åter vid Järnvägsstationen. Den här gången ringde vi upp igen och de blev tvingade att guida oss hela vägen hem till Frida och Emma. Det kan också tillägas att Emma och Frida bor max 5 minuter från centrum med bil... Vi var borta 1 timme och 20 minuter i vårt försök att hitta hem till de.

Men så kan det vara, vi hade iaf trevlig stämmning i bilen :) Och varmt ;)

Nu kanske någon tänker: Hur gick hemresan då?
Jo tack, den gick bra :) Vi körde inte fel en ända gång. Däremot vet jag inte hur det gått om Joel fått bestämma, han säger själv att han har dåligt lokalsinne och till viss del är jag beredd att hålla med. När vi kom upp på den välkända 51:an mot Finspång säger nämligen Joel "Är vi inte påväg mot Skärblacka nu?"

Här kommer lite avslutande bilder från min Spanien resa för två veckor sedan.



Så här fina var alla på Avslutningsmiddagen. Längst till höger står min reskompis Marjan.



Jag och Inge på den fina middagen :)



Gjertrud (Norge), Maria (Sverige) och jag i barnens klätternät mitt i natten :p



Det åts Paella och Tapas till förrät nästan varje kväll, ibörjan var det gått men sedan blev man lite trött på det...



Några av de Svensakar som jag hängde med: Truls, Micke, Rasmus, Linnéa (Som jag helt otippat träffade i Linköping i lördags) och Olov.



En helt underbar Norrman, Kenneth Sydhagen. Verkligen störtskön :)



De "vackra" tatueringarna...



Smarriga jätteräkor, jag älskar räkor!




De här tjejerna hängde jag nog mest med, Jaqueline och Maria.



RSS 2.0