DJ/Målare

I lördags var det ungdomskväll i kyrkan, vi hade det jätteroligt. Särskilt efteråt när vi hade fikat och dem flesta dragit. Då kom Jacob med det brillianta förslaget att vi skulle leka. har du lekt Tarzan och Jane någon gång. Det är några personer som sitter på en rad. Den bästa är Tarzan och sen kommer Jane sist hos oss var får. Varje plats har ett djur med ett ljud. Tarzan börjar, gör sitt ljud gör någon annans ljud. Nästa person gör sitt ljud och sen någon annans. Sen fortsätter det så. Gör man fel ljud till fel rörelse eller något annat knasigt får man flytta ner till får. Vi hade med en myra bland våra djur. Den lät frrr.. :P Det är bäst är att vara Tarzan.

Men det går även att modifiera om leken så att man byter ut djuren till yrken. Vi hade DJ som bästa och målare som sämsta, mellan de fanns yrken som svetsare, frisör uppfinnnare m.m.

Vi lekte den här leken i skolan en gång men då var det lååångt ifrån lika kul.. alla djur lät ju lika dana!! det var väl för att ingen kände nån.. Så jag har tyckt att leken har vart rätt trist innan vi lekte i lördags.. hehe Då böev den riktigt kul :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0